tirsdag, november 13, 2007

Valg: 5 grunde til forandring

  1. Kulturmangfoldighed lever ikke på vilje alene
  2. "Det er en myte, at de offentlige lønninger sakker bagud", Thor P, finansminister, grundløn 1.3 mil
  3. Mad til vores børn i institutionerne - god mad giver klogere børn - alle skal have den chance
  4. Miljøet - i flæng: Bjørn Lomborg / Regeringens undersøgelser af, om industrien kan udlede mere CO2, hvis halmen graves ned i stedet for, at den brændes af. Man kunne også have gået efter at grave halmen ned FORDI, vi så udledte mindre CO2 / De lavere afgifter på svinende firhjulstrækkere på gule plader
  5. I 2007 har regeringen rapset i nærheden af en milliard fra Landsbyggefonden. Det er penge, som er sparet op af lejernes husleje til nybygning og renovering af den almene boligsektor. Det er her alle dem uden friværdi bor.

2 kommentarer:

Mcklemens sagde ...

Vi må rejse os. Kan man stifte et nyt parti, for alle uden friværdi? Men som også gerne vil være her. Uden den almene boligsektor falder vores samfund fra hinanden...og det er var ikke godt nok, Helle Thorning, da du på tv ikke kunne svare på, hvor få almene boligbyggerier, der er bygget eller netop ikke bygget i år.

Christina Andersen sagde ...

Thorning lader sig forlede af tidens enstrengede måde at diskutere på.
At bygge x-antal almene boliger gør det jo ikke alene. De nye almenbyggerier er hamrende dyre at bo i.
Samtidig er et horibelt antal billige andelsboliger i de sidste år lavet om til ejerlejligheder, eller solgt med stor fortjeneste, hvilket ellers aldrig havde været meningen.
Endelig 'renoveres' de billige lejelejligheder gang på gang, indtil udlejerne inden for lovens rammer har fået hævet huslejen, til et niveau de kan acceptere.