torsdag, juni 04, 2009

Æv. Ævævævæv

Jeg. Er. Utilfreds. Med. Blogger. Igen.
Med de "nye" moduler, er det blevet fuldstændig umuligt at sjusse sig frem til lidt hjemmelavet lir. Og jeg orker sgu da nærmest ikke at lave det hele om. Igen.
Og jeg ville jo bare genoptage sådan en ynkelig lille gadget som "Læser i øjeblikket", men kan jeg finde ud af det nu? Nej. Her til aften er der kun en respons: BÆ. Bæ Bæ Bæ. Æv. Bæ.

6 kommentarer:

Emiliussen sagde ...

Flyt til wordpress!! Den kan man være tilfreds med. De har oven i købet en magisk knap der overfører alle dine gamle indlæg fra en gammel blog, til den nye og fantastiske wordpress-blog...

Christina Andersen sagde ...

Okay så kigger jeg på det. Hvis det er så nemt at flytte. At lave tingene om bagefter, kan umuligt være værre end det jeg har nu.

Emiliussen sagde ...

Havde selv Blogger i lang tid... Nu forstår jeg ikke at jeg blev så længe...

Zenia sagde ...

Flytter du så snart eller hvad?

Christina Andersen sagde ...

Jamen jeg har egentlig flyttet alting - det var jo herre nemt. Men så blev jeg træt. Overvældet og fuld af modstand mod sidde alene og sætte mig ind i noget nyt. Jeg gider ikke. Jeg vil have én der sidder og guider mig og fortæller mig det vigtige, mens der slubres kaffe. Da jeg samtidig ikke har forhørt mig om jeg kender nogen der har lyst og evner til det har det nok lange udsigter.
Tak for interessen. Blodfattig og med lavt blodsukker. C :)

Zenia sagde ...

(Hvorfor spørger du ikke bare mig?)