onsdag, april 20, 2005

Søvn

Sidder med pjecen "Det lille barns søvn" foran mig. På forsiden er der et billede af en (vågen) baby, som ligger på ryggen og bagved ligger barnets mor (sovende, sandsynligvis desperat og indædt sovende) på siden. Hun har fat om den ene af barnets hænder, mens den anden babyhånd er ved at klappe med en hånd. Min egen udgave af en terrorist forklædt som englebasse har brugt en del af natten på at sparke og bokse. Det er nok noget med tarmsystemet, der lige skal op og køre, men behøver han tæske på mig? - Ja, for jeg er der nu engang til at tæske på.

Man burde kunne sove på forhånd. Åh, hvis man kunne have sovet på forhånd. Hvis man bare kunne gå lidt i hi de første tre måneder og de sidste to af graviditeten og simpelthen opbygge et kæmpe søvnoverskud..

Til alle jer med store børn, sovende børn, uden børn og ventende på børn: SOV FOR SATAN. ENJOY. Kast jer på sofaerne på weekend formiddage - fordi I kan. Gå i seng kl. 22 og bliv i sengen til kl. 9 - fordi I kan. Spis i sengen, læs i sengen, blund i sengen, lav maveøvelser i sengen. NYD DET!!!

Ingen kommentarer: